TÜM HABERLER

Efe Biresselioğlu, Insight Turkey için yazdı.

İEU Sürdürülebilir Enerji Anabilim Dalı başkanı Prof. Dr. Mehmet Efe Biresselioğlu, Insight Turkey dergisi için yazdı.

Ozan Arslan A Haber yayınına katıldı

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Ozan Arslan, 8 Ocak Çarşamba günü A Haber kanalı öğle haber bülteninde üniversitemizden canlı yayına bağlanarak Orta Doğu'da ABD ile İran arasında yaşanmakta olan krizi yorumladı.

Serhun Al, ‘Sectarianism, Communitarianism and the State’ temalı çalıştaya katıldı

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Serhun Al, Katar’ın Doha şehrinde. Serhun Hoca, Arab Center for Research and Policy Studies’in düzenlediği ‘Sectarianism, Communitarianism and the State’ temalı çalıştaya katıldı.

Alexander Bürgin’in AB çevre politikasının uygulanmasında dijitalleşmenin etkileri hakkında yazdı

Doç. Dr. Alexander Bürgin, SSCI endekslerince taranan Environmental Policy and Governance dergisinde Avrupa Birliği çevre politikasının uygulanmasında dijitalleşmenin etkileri hakkında yayın yaptı.

Başkan Tunç Soyer'i okulumuzda ağırladık

İEÜ Siyaset Platformu Kulübü’nün düzenlediği “Kampüsİzmir Sohbetleri” kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Tunç Soyer’i okulumuzda ağırladık

Efe Biresselioğlu ve öğrencilerimiz, 14. UİK Güvenlik Akademisi’nde tebliğlerini sundular

İEU Sürdürülebilir Enerji Anabilim Dalı başkanı Prof. Dr. Mehmet Efe Biresselioğlu ile Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Doktora Programı öğrencimiz Berfu Solak ve Sürdürülebilir Enerji Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Şebnem Altıncı, 14.'sü düzenlenen UİK Güvenlik Akademisi'ne katıldılar.

Sıtkı Egeli 'Güvenlik Akademisi'nde Sunuş Yaptı

Bölüm hocamız Dr. Öğr. Üyesi Sıtkı Egeli, T.C. Dışişleri Bakanlığı ve NATO tarafından desteklenen '14. Güvenlik Akademisi'nde “Füze Tehdidi ve Uzay Teknolojileri” başlıklı bir sunuş yaptı.

Sıtkı Egeli Taras Shevchenko 4. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi'nde tebliğini sundu

Bölüm hocamız Dr. Öğr. Üyesi Sıtkı Egeli, İzmir’de düzenlenen Taras Shevchenko 4ncü Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’nde “Uydulara Yönelik Tehditler ve Uzayın Askerileştirmesi” başlıklı tebliğini sundu.

Ozan Arslan Sorbonne'da Kırım Savaşı Üzerine Sunuş Yaptı

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Ozan Arslan, Paris I - Sorbonne Üniversitesi'nin 7-9 Kasım 2019 tarihleri arasında Paris'te düzenlediği "Kırım Savaşı: İlk Modern Savaş?" başlıklı uluslararası konferansa davetli konuşmacı olarak katıldı.

Alexander Bürgin, Türkiye Çalışmaları dergisi özel sayısının editörlüğünü yaptı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Alexander R. Bürgin, Türkiye’nin çevre ve enerji politikalarında AB-kaynaklı politika değişikliği üzerine çıkan Türkiye Çalışmaları dergisinin özel sayısının ortak editörlüğünü (co-editor) yaptı.