TÜM HABERLER

Sıtkı Egeli, Medyascope TV'de S-400 ve Patriot hava savunma sistemlerinin birlikte çalışabilirliğini değerlendirdi.

Ozan Arslan TRT Radyo Haber'de

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Ozan Arslan her Cuma saat 13:15'te TRT Radyo Haber'e konuk olarak uluslararası ilişkiler gündemini değerlendiriyor.

Bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Sıtkı Egeli, Suriye iç savaşında kullanılan silah sistemlerini Artı TV'de değerlendirdi.

Programa ulaşmak için tıklayınız

Rusya'nın Orta Doğu Politikaları ve Türk-Rus İlişkilerinde Gitgeller

1 Aralık Cuma günü saat 10.00'da C402 sınıfında Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Seminerleri kapsamında Kadir Has Üniversitesi'nden Prof.Dr.Mitat Çelikpala "Rusya'nın Orta Doğu Politikaları ve Türk-Rus İlişkilerinde Gitgeller"  konu başlıklı bir sunuş gerçekleştirmiştir.

Devrim Sezer'in Yeni Kitabı

Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Devrim Sezer’in Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Nazile Kalaycı ile birlikte hazırladığı Siyasalın Peşinde: Dünyaya Tragedyalarla Bakmak isimli kitap, geçtiğimiz günlerde Metis Kitap tarafından yayımlandı.

Serhun Al'ın Yeni Kitabı

Bölümümüz öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Serhun Al’ın Emel Elif Tuğdar ile birlikte hazırladığı Comparative Kurdish Politics in the Middle East (Ortadoğu’da Karşılaştırmalı Kürt Politikaları) başlıklı kitabı, geçtiğimiz günlerde Palgrave Macmillan tarafından yayımlandı.

Avrupa Çalışmaları Sertifikaları Dağıtıldı

6 Temmuz 2017 Salı günü yapılan mezuniyet töreninde öğrencilerimiz Avrupa Çalışmaları Sertifikalarını da aldılar.

Öğrencilerimizin NATO Kara Komutanlığı Ziyareti

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler öğrencileri, 8 Mayıs 2017 tarihinde Şirinyer-İzmir'deki NATO LANDCOM - İttifak Kara Komutanlığı karargahına bir ziyaret gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz, karargah yerleşkesini gezmenin yanısıra, NATO tarafından düzenlenen panele de katıldılar. Kendilerine üniversitemizden Dr. Sıtkı Egeli eşlik etti.