TÜM HABERLER

Devrim Sezer'in Yeni Kitabı

Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Devrim Sezer’in Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Nazile Kalaycı ile birlikte hazırladığı Siyasalın Peşinde: Dünyaya Tragedyalarla Bakmak isimli kitap, geçtiğimiz günlerde Metis Kitap tarafından yayımlandı.

Serhun Al'ın Yeni Kitabı

Bölümümüz öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Serhun Al’ın Emel Elif Tuğdar ile birlikte hazırladığı Comparative Kurdish Politics in the Middle East (Ortadoğu’da Karşılaştırmalı Kürt Politikaları) başlıklı kitabı, geçtiğimiz günlerde Palgrave Macmillan tarafından yayımlandı.

Avrupa Çalışmaları Sertifikaları Dağıtıldı

6 Temmuz 2017 Salı günü yapılan mezuniyet töreninde öğrencilerimiz Avrupa Çalışmaları Sertifikalarını da aldılar.

Öğrencilerimizin NATO Kara Komutanlığı Ziyareti

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler öğrencileri, 8 Mayıs 2017 tarihinde Şirinyer-İzmir'deki NATO LANDCOM - İttifak Kara Komutanlığı karargahına bir ziyaret gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz, karargah yerleşkesini gezmenin yanısıra, NATO tarafından düzenlenen panele de katıldılar. Kendilerine üniversitemizden Dr. Sıtkı Egeli eşlik etti.

Bölüm Seminerimizde Trump'ın NATO ve Avrupa Güvenliği açısından Olası Etkileri Tartışıldı

2 Mart Perşembe günü saat 13.00'de C204 sınıfında, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Seminerleri kapsamında Chatham House'dan Dr.Beyza Ünal, "Trump Challenge to NATO and European Security" başlıklı bir sunuş gerçekleştirdi.

Türkiye vatandaşlarına vizesiz seyahat konulu Jean Monnet Dersi

Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyesi ve İktisadi Kalkınma Vakfı Genel Sekreteri Doç. Dr. Çiğdem Nas, Üniversitemizde düzenlenen seminerde “Türkiye Vatandaşları için Vizesiz Seyahat Üzerine bir AB-Türkiye Diyalogu: İlerleme ve Sorunlar” başlıklı bir konuşma yaptı.

Bölüm Seminerimizde Rusya'nın Ermenistan üzerindeki Yumuşak Gücü Tartışıldı

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nün düzenlediği ""Building a Sphere of Influence in Their Neighbourhood: The Soft Power of Russia in Armenia"  başlıklı seminer Marie Curie Araştırmacısı Eleonora Tafuro Ambrosetti katılımıyla 25 Kasım Cuma günü gerçekleştirilmiştir.

Dr.Sıtkı Egeli,  “Lahey Balistik Füze Yayılmasına Karşı Davranış İlkeleri Rehberi (HCOC)” bölgesel seminerine konuşmacı olarak katıldı
Dr.Sıtkı Egeli, “Lahey Balistik Füze Yayılmasına Karşı Davranış İlkeleri Rehberi (HCOC)” bölgesel seminerine konuşmacı olarak katıldı

Dr. Sıtkı Egeli, 28 Eylül’de Amman’da düzenlenen “Lahey Balistik Füze Yayılmasına Karşı Davranış İlkeleri Rehberi (HCOC)” bölgesel seminerine konuşmacı olarak katıldı.